Encara que acaba de començar l’hivern …

El Waterlily és una samarreta de màniga curta que feia temps que era a la meva cua de projectes pendents, des que vaig veure el que va teixir Ana M. (Piruleta al Ravelry). Vaig trobar a Les Jardins de Juliette un cotó amb fil de viscosa que em va semblar adient i ho vaig començar a la fi d’agost. La part inicial, fins arribar a la trena letona, no va ser complicada.

Després van començar les dificultats. Quan vaig acabar l’esquena i vaig començar amb la trena del davanter, em vaig adonar que la trena de l’esquena no estava ben feta i vaig haver de desfer. No va ser l’única vegada que vaig haver de desfer per equivocacions. Al final, ho vaig acabar, més per alliberar les agulles que per desig d’estrenar-ho. El resultat final no em satisfà molt: em sembla que em va quedar un xic curt i la part posterior del coll, una mica arrissada. De moment, queda en el fons d’un calaix, a l’espera de l’estiu.

Captura de pantalla 2015-12-29 a les 19.50.16

Waterlily (Meghan Fernandes), fet amb Laxul.